LANGDURIGE VOLUME Ė Dat is wat u als klant wilt! Volume de hele dag door, en een kapsel dat in model blijft.
De haarverzorgingsproducten van Keune zijn verkrijgbaar bij professionele kappers wereldwijd. In een continu proces ontwikkelt Keune - samen met een team van vooraanstaande nationale en internationale kappers - haarcosmetica voor gebruik bij kappersbehandelingen alsmede voor thuisbehandelingen door consumenten.
Een van Keuneís toplijnen zijn de professionele haarkleuringen van Tinta Color; een uiterst succesvol haarkleurprogramma waardoor de naam van Keune wereldwijd in de branche is verankerd. Keune haarcosmetica is herkenbaar aan het design van de zwart-zilveren verpakkingen, alsmede door de uitmuntende productkwaliteit. Keune producten vormen een elegant en creatief concept in alle professionele kapsalons.
Het volledig assortiment van Keune Haircosmetics wordt ontwikkeld en geproduceerd in een ultra modern fabriekscomplex van Keune in Soest, Nederland. Met de slogan ĎThe Art of Hair DesignĒ onderstreept Keune haar kracht in creativiteit en orginaliteit.

Keune
Professionele salon producten voor het kleuren en permanenten van haar.

Design
Keune zet de toon voor oneindige styling en vrijheid in texturen. Een compleet concept dat zich onderscheidt door herkenbare producten van hoge professionele kwaliteit met extra verzorging van het haar.

Care line
De kracht van EssentiŽle Mineralen voor gezond haar. Keune Care Line verbeteren de balans van de hoofdhuid en dragen daardoor bij aan een betere conditie van het haar. EssentiŽle mineralen en proteÔnen zijn voedende ingrediŽnten, die de werking van de hoofdhuid verbeteren.

Blend
Blend gaat over individuele vrijheid in styling. Blend dicteert niet, maar geeft de tools om je eigen style te creŽren. Mix, match en creŽer. Blend geeft oneindig veel mogelijkheden en stimuleert je creativiteit.